Holiday Complex Rainbow

Елегантен комлекс с невероятна атмосфера

  Holiday Complex Rainbow  е елегантен комплекс, където ще можете да се насладите на незабравима почивка в невероятната модерна атмосфера на най-известния морски курорт в България - Слънчев бряг.  
  Holiday Complex Rainbow е разположен в южната част на курорта, само на 200 м от Какао бийч, коeто Ви предоставя невероятната възможност да посетите най-добрия плаж на южното крайбрежие – Какао. Само на 20 минути пеша от комплексите са невероятните исторически забележителности на стария град Несебър.
   Holiday Complex  Rainbow включва 4 апaртаментни комплекса - Rainbow 1, Rainbow 2, Rainbow 3 и SEA ISLE с общо 500 помещения -  двойни стаи, студиа и апартаменти с една и с две спални.
   Комплексите разполагат с 3 басейна /за възрастни и за деца/ детска площадка, лоби и воден бар, фитнес, тематичен мини голф, снек бар,открито барбекю, магазини, подземен паркинг. Сградите са комбинация от модерна архитектура, трансформирана в релаксираща атмосфера и предлагат една незабравима почивка, в близост до бурния нощен живот, но и същевременно в тишина и спокойствие.    
   Международното летище в Бургас е само на 25 минути с кола. В близост до комплексите се намират спирка на атракционното курортно влакче, спирка на автобус, спирки на безплатните бусове до аквапарковете в Несебър и Слънчев бряг.

Заповядайте в Holiday Complex Rainbow – Слънчев бряг!

Защита На Личните Данни...


ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА РЕЙНБОУ ХОЛИДЕЙЗ ЕООД, УПРАВЛЯВАЩ RAINBOW HOLIDAY COMPLEXES, СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩИЯ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ – РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679.


   Настоящата декларация за поверителност на личните данни на РЕЙНБОУ ХОЛИДЕЙЗ ЕООД има за цел да разясни практиката ни относно събирането, използването и разкриването на личните данни, които събираме от Вас или за Вас чрез сайта ни, чрез електронната поща, писмена или устна комуникация с нас във връзка с ползването на хотелски услуги и свързаните с тях продукти. Предприели сме мерки да гарантираме, че информацията, която обработваме е пълна и актуална, като разчитаме нашите клиенти да налагат корекции върху тази информация, когато е необходимо. При ползване на хотелски услуги и свързаните с тях продукти в комплекс Rainbow Holiday Complexes, посещаването и ползването на нашия уебсайт и по време на комуникацията ни , вие се съгласявате вашата лична информация да бъде събирана, използвана и разкривана в съответствие с посочените правила отдолу.

 

ЛИЧНИ ДАННИ, които събираме може да включват:

- Име, и-мейл адрес, телефонен номер

- Номер на паспорт или лична карта

- Информация за разплащане (Вид и номер на кредитна карта, дата на валидност)

- Информация за госта включваща дата на пристигане, дата на заминаване, специални предпочитания за стая, услуги и други

 

ЦЕЛ на събиране на лични данни:

- Осъществяване на резервации

- Администрирането на резервации и услуги

- Маркетингови дейности позволени от закона

- Предоставяне на своевременни услуги

- Таксуване за използваните услуги

- Събиране на неизплатени дългове

- Разрешаване на юридически спорове

- Предотвратяване на вид измама

- Процедиране със заявка изпратена от клиента КОГА разкриваме лична информация:

- С изричното съгласие на клиента

- Разкриване на информация на трети страни, ако даден закон, наредба или съдебно разпореждане законово ни позволява или изисква да го направим

- Разкриване на информация на трети лица, ангажирани с предоставянето или изготвянето на дадена услуга

 

СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

  Съхраняването на Вашата лична информация е за периода, необходим за осъществяване на целите описани в настоящата Декларация , освен ако не е необходим по-дълъг период за съхранение в съответствие с приложимите закони. Съобразно с приложимите закони, Вие давате своето съгласие за тези цели и съгласието Ви остава в сила и след прекратяване на отношенията ни с Вас. В съответствие с приложимите закони за защита на личните данни, ние спазваме необходимите процедури, за да предотвратим неупълномощен достъп до и неправилното използване на лични данни. Ние използваме съответните бизнес системи и процедури, за да защитаваме и осигурим безопасността на личните данни, които ни предоставяте. Достъпът до личната Ви информация е ограничен до избрани служители или представители. Вие винаги имате правото да разглеждате личните данни, които пазим за вас. Може да направите заявка за преглед на вашите лични данни, като ни изпратите и-мейл на посочения по-долу адрес. Може също да се свържете с нас, ако смятате че личните данни които имаме за вас не са верни, ако смятате че вече не сме упълномощени да използваме вашите лични данни Може да се свържете с нас по всеки един от следните начини и да поискате достъп или коригиране/актуализация на Вашата лична информация:

 

E-mail: info@complexrainbow.com

Телефонен номер: + 359 899 609 660 

 

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Ако сте гост в RAINBOW HOLIDAY COMPLEXES, Слънчев Бряг, Ви информираме че е налична система за 24 часово видео наблюдение, която записва Вашите действия от влизането Ви в обектите ни до напускането Ви. Записите от всяка камера се съхраняват до 3 седмици на сървъри. Данните от записите се ползват само и единство в случай на кражби и нарушения на вътрешния трудов ред или щети нанесени, както от гостите в обектите, контрагенти-доставчици, служители и/или трети лица. Записите могат да бъдат предоставени само на органите на реда, след предоставен за целта документ.


Рейнбоу Холидейз ЕООД е регистрирана в Кoмисията за защита на личните данни с номер 1440779


Повече за нашата политика за поверителност може да научите Тук
Повече за бисквитките, които използваме, може да научите Тук