Holiday Complex Rainbow

Елегантен комлекс с невероятна атмосфера

  Holiday Complex Rainbow  е елегантен комплекс, където ще можете да се насладите на незабравима почивка в невероятната модерна атмосфера на най-известния морски курорт в България - Слънчев бряг.  
  Holiday Complex Rainbow е разположен в южната част на курорта, само на 200 м от Какао бийч, коeто Ви предоставя невероятната възможност да посетите най-добрия плаж на южното крайбрежие – Какао. Само на 20 минути пеша от комплексите са невероятните исторически забележителности на стария град Несебър.
   Holiday Complex  Rainbow включва 4 апaртаментни комплекса - Rainbow 1, Rainbow 2, Rainbow 3 и SEA ISLE с общо 500 помещения -  двойни стаи, студиа и апартаменти с една и с две спални.
   Комплексите разполагат с 3 басейна /за възрастни и за деца/ детска площадка, лоби и воден бар, фитнес, тематичен мини голф, снек бар,открито барбекю, магазини, подземен паркинг. Сградите са комбинация от модерна архитектура, трансформирана в релаксираща атмосфера и предлагат една незабравима почивка, в близост до бурния нощен живот, но и същевременно в тишина и спокойствие.    
   Международното летище в Бургас е само на 25 минути с кола. В близост до комплексите се намират спирка на атракционното курортно влакче, спирка на автобус, спирки на безплатните бусове до аквапарковете в Несебър и Слънчев бряг.

Заповядайте в Holiday Complex Rainbow – Слънчев бряг!Повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ може да научите Тук
Повече за бисквитките, които използваме, може да научите Тук